Hírek-aktuális

 

 

 

Megbízható címkék a hibamentes adatközponti beavatkozásokhoz

2022-05-10

Gyorsan felismerheti a hardvert a gyors és hibamentes kábel-, lemez-, panel-, állvány-, router-, kapcsoló- és kiszolgáló-beavatkozásokhoz.

Felismerés. Helyreállítás. Megoldás.b1_3_300

Gyorsan felismerheti a megfelelő hardvert a gyors és hibamentes adatközpont-beavatkozásokhoz. Támaszkodjon ipari minőségű címkéinkre, amelyek jól olvashatók maradnak, és bármilyen kábelhez, lemezhez, panelhez, állványhoz, routerhez, kapcsolóhoz és kiszolgálóhoz odatapadnak.

  • Mindig gyors újracsatlakozás: gyorsan csatlakoztathatja a kábeleket a megfelelő portokhoz megbízható címkékkel, amelyek jól tapadnak és jól olvashatók
  • Teljes ellenőrzés: nyomtasson bármilyen címkét az adatközpontban vagy máshol, amikor szüksége van rá
  • Gyors támogatás és minőségi szolgáltatás: szerezzen be globálisan elérhető terméket dedikált helyi szolgáltatással és műszaki támogatással

Fedezze fel dedikált adatközpont-azonosítási megoldásainkat!

Azonnal felismerhet minden kábelt, szervert és alkatrészt

b2_3_300A digitalizáció számos iparágban gyorsul, és ezzel az adatközpontok kapacitása is lépést tart. A biztonság, a sebesség és a kapacitás iránti egyre növekvő igények bővítést, modernizációt, áthelyezést, nagyobb kiszolgáló- és routerport-sűrűséget és változó paneleket eredményeznek.
Mindezekhez rugalmas azonosítási megoldások szükségesek, amelyek támogatják az adatközpontok rendkívül hatékony szakembereit munkájuk gyors elvégzésében.
Ez az útmutató átfogó áttekintést ad a Brady által az adatközpontok területén tevékenykedő ügyfeleknek kínált azonosító megoldásokról. Örömmel állunk az Önökkel való szoros együttműködés elé is.

Kérje ingyenes adatközpont-azonosító útmutatónkat!

BRADY Magyarország
central_europe@bradycorp.com
www.brady.hu

Hírlevél

Hírlevelünk havonta kétszer friss hírekkel, hasznos szakmai információkkal szolgál!

feliratkozás

Előfizetés

Legyen naprakész szakterületén! 
Fizessen elő Ön is szaklapunkra!

bővebben
Archívum
bővebben
Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége Magyar Elektronikai Egyesület Óbudai Egyetem Kandó Alapítvány Világítástechnikai Társaság Magyar Épületgépészek Szövetsége Proidea Proidea